Ce reprezinta acest formular?

Acest formular este o metoda prin care puteți redirecționa până la 3.5% din impozitul dumneavoastră anual către un ONG. Suma nu va mai ajunge la bugetul statului și va fi redirecționată către ONG-ul ales.

3.5% este un sistem prin care cetățenii au posibilitatea de a decide în mod direct ce se întampla cu o parte din impozitul datorat statului

Dacă nu redirecționați acești 3.5% către un ONG, procentul respectiv va rămâne la bugetul statului.

Nu presupune costuri sau eforturi suplimentare pentru a redirecționa acest impozit, trebuie doar să completați un formular.

Susține

Drumeții MontaneAsociația

Este foarte important și dreptul tău să redirecționezi acest impozit pe venit pentru a susține o cauză în care crezi. ONG-urile se bazează pe ajutorul comunității și au nevoie de tine să își poată continua activitatea.

Descarcă modelul de formularCum se procedează?

1. Descarci formularul de mai sus.

2. Completezi campurile de la punctul I - Date de identificare ale contribuabilului și semnatura contribuabilului de la final

3. Trimiți formularul:

3.1 Prin poștă, cu scrisoare recomandată, către unitatea ANAF de care aparții.

3.2 Prin poștă sau curier la adresa noastră (vezi Contactează-ne) și ne ocupăm noi de depunerea formularului.

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook