Asociatia Drumetii Montane

Voluntariat

Asociația Drumeții Montane se bazează 100% pe voluntariat, toți cei implicați sunt voluntari cu dorința de a face acel CEVA despre care toți vorbim că trebuie făcut, dar niciodată nu intreprindem pasul următor.

Pentru a face parte din echipa noastră de voluntari trebuie doar să completezi formularul de mai jos și automat vei primii informații cu noile noastre proiecte și cum te poți implica.

Întrebări frecvente

Dacă stilul tău de viață sunt activitățile eco-sportiv-turistice în cadrul Asociației Drumeții Montane îți vei face mulți prieteni, te vei dezvolta în carieră, te vei simți implinit, vei putea vedea cu ochii tăi cum se organizează/desfășoară un proiect și vei aduce valoarea proiectului.
Sunt doar o parte din motivele pentru care trebuie să te implici ca și voluntar.
Membrii și voluntarii din cadrul Asociației Drumeții Montane nu plătesc cotizații.
Înscrierea ca membru sau ca voluntar în cadrul Asociației se face în mod gratuit.
Activitățile realizate de către Asociația Drumeții Montane sunt gratuite. Participă și tu!
  • promovarea activităților pe rețelele de socializare;
  • realizare de comunicate de presă / articole pentru diverse proiecte;
  • Implicare în organizare de evenimente și/sau participare;
  • realizare de materiale pentru promovarea activităților ( design flyere/afișe/web design);
  • idei de activități / proiecte.
Prin intermediul platformei noastre voluntarii sunt anunțați pe email/telefon de noile proiecte și cum pot da valoare proiectelor.
Îți garantăm că datele personale introduse în formular nu sunt înstrăinate, sunt păstrate și criptate pe serverele Asociației Drumeții Montane. Mai multe despre acest lucru regăsiți în Termenii și Condițiile noastre.

Formular de înscriere


Vă rugăm să citiți Termenii și condițiile privind datele cu caracter personal. Datele introduse în formular vor fi folosite doar în scopul în care au fost solicitate și nu vor fi înstrăinate.

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook