Zâmbește-mi, am atâtea să-ți spun!

Zâmbește-mi, am atâtea să-ți spun!


Grădinița cu Program Prelungit nr.1 Năsăud derulează în acest  an școlar un proiect educațional intitulat ”Zâmbește-mi, am atâtea să-ți spun!”. Este un proiect derulat prin participarea părinților, copiilor preșcolari și educatoarelor  în cadrul unor ateliere, cu tematică diferită.


Primul atelier  ”În pași de dans mai aproape unii de alții” s-a desfășurat în perioada ianuarie – martie 2018 și au fost vizate minimum 3 ședințe de dans. Participanții (părinții și copiii acetora) au filmat un videoclip care a intrat în concursul din data de 23 martie 2018.


S-au înscris 9 echipe de la 3 unități școlare: Grădinița cu Program Normal Chintelnic, Grădinița cu Program Prelungit ”Trenulețul veseliei” Bistrița și Grădinița cu Program Prelungit nr.1 Năsăud. Din acestea doar 8 echipe au respectat regulile impuse și au intrat în concurs.


Juriul a fost format din 3 persoane: doamna inspector de specialitate prof. Aurelia Dan din partea ISJ BN, doamna profesor Zinveli Simona- profesor de specialitate la Clubul Copiilor Năsăud și doamna Virginia Linul, meșter popular.


Pe podium au urcat următoarele echipe: locul III echipa coordonată de doamnele educatoare Solcan Alexandrina și Pavelea Maria, locul al II-lea echipa condusă de doamnele educatoare Moldovan Mariana și Urs Ligia, iar pe primul loc echipa condusă de doamnele educatoare Lușcan Elisabeta și Ilovan Domnica.


Felicitări tuturor participanților și în special câștigătorilor!


Cu această ocazie lansăm și invitația de a participa la cel de-al doilea atelier ”Copilăria prin ochi de copil”, ce se derulează în perioada  aprilie- iunie 2018. Sunt vizate minim 3 ședințe cu activități de tipul handmade. Se vor utiliza materiale reciclabile, la îndemâna oricărui copil/ părinte participant. Prin însușirea unor tehnici specifice de lucru, se vor  confecționa produse handmade care apoi, vor fi valorizate în cadrul unei expoziții cu vânzare pe data de  8 iunie 2018. Expoziția va avea loc pe platoul de lângă Casa de Cultură Năsăud, unde fiecare unitate parteneră va expune obiectele realizate și va avea o cutie personalizată unde își vor strânge donațiile obținute în urma vânzării obiectelor.  Banii strânși vor fi folosiți de fiecare unitate pentru organizarea unei petreceri pentru copii. Va fi și un concurs pentru cea mai frumoasă/ interesantă piesă de tip handmade.


Vă așteptăm cu mare drag! Pentru mai multe informații, vă rugăm să luați legătura cu echipa de proiect prin utilizarea emailului proiectului proiectgpp@gmail.com, prin accesarea paginii de facebook a proiectului  sau prin telefon 0263-361238, GPP nr.1 Năsăud.


Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook