Tura cu bicicleta Targu Jiu – Cheile Sohodolului

Tura cu bicicleta Targu Jiu – Cheile Sohodolului


  Douazeci si sapte de elevi de la Grupul Scolar Energetic Nr.1 din Targu Jiu au avut parte de o zi antrenanta ieri, 12 mai, cand, sub coordonarea profesorului Daniel Murarita, au luat parte la un tur cu bicicleta. Dupa mai mult de o saptamana de amanare a acestei actiuni, intarziere cauzata de vremea nefavorabila, participantii au luat startul ieri la ora 13.00 din incinta institutiei sus-amintite, urmand sa se opreasca la Cheile Soholului si sa se intoarca pe acelasi traseu – in total aproape 60 km! Pe langa miscarea si distractia de care au avut parte, tinerii au invatat si cateva reguli de circulatie si conduita ecologica, si, indeosebi, au transmis un mesaj celor mai sedentari dintre noi: sportul este important in viata omului! Mesaj ce va fi promovat prin alte astfel de experimente-exercitiu in saptamanile ce vor urma.
      Actiunea a fost sprijinit de Asociatia “Drumetii Montane” – Targu Jiu. Multumim partenerilor care ne sustin: Ch-Center Hosting, Vector di Sign, Pensiunea Casa Bobo, Euro Park Brasov si in special Administratiei sitului Natura 2000 Nordul Gorjului de Vest.
Parteneri Media: Graiu' Gorjului, Gorjeanul, Gorj Exclusiv, Adevarul de Seara, Ziarul Gorjului, Centrul de Presa.ro .

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook