Proiect unic ce va ajuta competitiile sportive din Romania

Proiect unic ce va ajuta competitiile sportive din Romania


A fost realizat primul proiect ce ajuta organizatorii de competitii sportive sa-si pregateasca si sa-si administreze mai usor evenimentele in viitor.


Uita de problemele organizatorice datorate numarului mare de cluburi si de participanti la competitii sporitve si testeaza proiectul „Ultra Orienteering”!


Proiectul open-source,  numit „Ultra Orienteering”, este realizat de „Asociatia Drumetii Montane”, prin voluntarii Alexandru Canavoiu si Petronel Postolache, care au aratat ca se poate face acel CEVA despre care toti vorbim ca trebuie facut, dar niciodata nu intreprindem pasul urmator: sa oferim ceva fara a cere ceva in schimb.


Proiectul este compus din mai multe software-uri si instructiuni referitoare la realizarea statiilor pentru inregistrat timpii participantilor intre anumite puncte de control. Se pot organiza competitii sportive intr-o singura zi sau pe mai multe zile, organizate mai bine si mult mai interactive, fiindca se calculeaza timpii participantilor la secunda, instant, si se afiseaza clasamentele imediat.


Proiectul iti ofera posibilitatea sa il modifici software-urile si statiile (punctele de control) care sunt programabile (codul sursa pentru fiecare post se poate descarca si modifica dupa necesitate) si, chiar mai mult, se poate adauga si o mini-imprimanta pentru ca la finalul traseului fiecare participant sa se primeasca un raport cu traseul lui si timpii intermediari.


Proiectul „Ultra Orienteering” a fost testat pentru prima data la Festivitatea de Premiere a Campionatului National de Turism Sportiv “Stafeta Muntilor” 2015, iar cei care l-au testat au fost impresionati, asa incat anul acesta proiectul va fi folosit la proba de Orientare a acestei competitii nationale.


Daca esti pasionat de natura si doresti sa evadezi din oras, te invitam alaturi de noi la cele sapte evenimente din 2017. Detalii despre campionat pe www.stafetamuntilor.ro . Invitatiile pentru fiecare eveniment in parte sunt publicate cu minim o luna inainte de data evenimentului.


Pana atunci, fie ca esti entitate non-profit, companie sau (de ce nu?) persoana fizica, te invitam sa afli mai multe despre proiectul „Ultra Orienteering” accesand pagina proiectului www.ultra-orienteering.drumetiimontane.ro .


Asociatia Drumetii Montane a plecat la drum lung cu increderea ca va reusi sa-i educe pe cei de langa ei intr-un spirit verde si cu dorinta de a face cat mai multe actiuni pentru a proteja natura!

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook