Lansare pagina web Voluntar pentru viitor – conferinta de persa

Lansare pagina web Voluntar pentru viitor – conferinta de persa


Asociatia “Drumetii Montane” organizeaza in data de 25 septembrie, incepand cu ora 12:00 la Centrul de Tineret Targu Jiu o conferinta de presa ce vizeaza proiectul VOLUNTAR PENTRU VIITOR finantat de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret.
La acesta coferinta se va discuta despre: lansarea site-ului www.voluntaringorj.ro , imbunatatirea site-ului, strategii de promovare, modalitati de utilizare.
La acest eveniment sunt invitate sa participe organizatiile din judetul Gorj active cat si persoanele care doresc sa afle mai multe despre proiectul Voluntar pentru Viitor.
Dupa cum bine stiti la nivelul judetului Gorj nu exista o baza de date interactiva, care  sa cuprinda tinerii interesati sa participe la activitati de voluntariat, precum si organizatiile de tineret care realizeaza astfel de activitati. Asadar, Asociatia “Drumetii Montane” a realizat o baza de date online si poate fi accesata pe  www.voluntaringorj.ro , unde persoanele interesate de activitati de voluntariat se pot inregistra ca voluntar pe site iar organizatiile active pot lua legatura prin intermediul site-ului cu posibilii voluntari.
In prezent sunt 487 de voluntari pe acest site ce pot fi contactati prin email sau telefon si alti 57 care pot fi contactati doar telefonic.
Prin realizarea acestei pagini web dorim cresterea numarului de voluntari si inregistrarea acestora, in functie de domeniul in care doresc sa activeze, iar tinerii gorjeni vor putea fi informati in timp real despre diversele activitati organizate in judetul .
Vino in data de 25 septembrie incepand cu ora 12:00 la Centrul de Tineret Targu Jiu situat pe Str. Victoriei, nr. 132-134, etaj 3, judetul Gorj (in cladirea Inspectoratului) pentru a participa la acest eveniment.
Pentru mai multe detalii despre acest eveniment, ne puteti contacta la numarul de telefon 0762325903 – Canavoiu Alexandru sau prin email la office@voluntaringorj.ro.
Noua ne pasa.... Tie?

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook