Jocul de Cultura Generala - EcoTurism Romania

Jocul de Cultura Generala - EcoTurism Romania


Ne aducem aminte de anii 2000, pe cand foloseam MIRC-ul ca metoda de comunicare sau programul Trivia, un joc cu intrebari de cultura generala. Jocul realizat de noi are la baza tot acest program, insa e mai accesibil,totul desfasurandu-se pe pagina www.joc.drumetiimontane.ro .

Noutatea  jocului consta in faptul ca intrebarile jocului sunt doar din domeniul EcoTurismului Romanesc. Prin intermediul acestui joc puteti invata foarte multe despre Romania, chiar daca nu aveti cunostinte  despre EcoTurismul  Romanesc.Programul afiseaza o intrebare, iar la final va da si raspunsul corect.

Acest joc se poate juca in 2 moduri:


individual, raspunzi la intrebarile pe care programul le afiseaza, acumulezi puncte, astfel numele tau este afisat in clasamentul general. Razboiul se duce intre tine si alte persoane.

in echipa, daca te-ai saturat sa joci individual si ti se pare prea simplu sau vrei ceva mai interactiv, iti poti creea propria echipa, inviti prietenii sa se alature echipei tale si incepeti sa jucati. In functie de scorul fiecaruia din echipa, jucatorul primeste automat un grad, care poate sa creasca sau sa scada, in functie de activitatea lui in echipa. Razboiul se duce intre echipa ta si alte  echipe.

Va asteptam la joc!

www.joc.drumetiimontane.roDistribuie acest articol:

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook