Inviație “Trăistuța poveștilor românești”

Inviație “Trăistuța poveștilor românești”


În acest an școlar 2021- 2022, Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 Năsăud are plăcerea să vă invite la un parteneriat educațional intitulat ”Români în Țara Năsăudului”.

            Cel de-al doilea atelier se numește ”Trăistuța poveștilor românești”. Pentru derularea sa, are atribuită perioada februarie- martie 2022. În această perioadă, ne dorim să redescoperim/ descoperim împreună povești scrise de autori români. Vor fi alese  3 povești românești mai puțin cunoscute.

Mapa atelierului va cuprinde conținutul poveștilor și desene ale copiilor legate de povestea lor preferată din care se va realiza un poster. Desenele vor fi etichetate, iar copiii își vor motiva desenul prin realizarea unui videoclip. ( pot fi alese 3 desene din cele care apar în poster, iar în videoclip vor apărea doar cei 3 copii, în videoclip va apărea și posterul cu numărul total al desenelor copiilor). Finalitatea atelierului va fi o activitate ZOOM unde vor participa în funcție de numărul cadrelor implicate în acest atelier educatoare, profesori de limba română, profesori de psihologie, reprezentanți ISJ BN și părinți etc.

Pentru implicarea în cadrul proiectului, se va emite o adeverință de participare.

Așteptăm cu mare drag fișele de înscriere pe adresa proiectgpp@gmail.com, până la data de 15 februarie 2022, iar până în data de 18 martie 2022 se vor trimite videoclipurile. În data de 25 martie, va avea loc finalitatea acestui atelier, în aceeași manieră ca și atelierul ”Crăciunul românașilor în stil eco”.

Coordonatori: prof. înv.preșc. Pop Oana și prof. înv. preșc. Ilieș Ana-Maria

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook