Initiere in Orientare la Scoala Generala Voievod Litovoi din Targu Jiu

Initiere in Orientare la Scoala Generala Voievod Litovoi din Targu Jiu


    In data de 16.12.2011 Asociatia Drumetii Montane in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Gorj, Situl Natura 2000 Nordul Gorjului de Vest si cadrele didactice din Scoala Generala Voievod Litovoi  au organizat la Scoala Generala Voievod Litovoi un concurs intitulat “ Initiere in Orientare Turistica” sperand ca cei cu risc major de abandon scolar sa fie motivati sa vina la scoala mai des.
    Elevii au fost invatati cum sa citeasca o busola iar imediat dupa aceasta au trecut la proba practica, cei care au participat au avut de gasit cateva posturi ascunse in sala de sport. La terminarea concursului acestora li s-au dat diplome si au fost premiati, premiile fiind oferite de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Gorj si CH-Center Hosting.
    Astfel de activitati vor mai avea loc si in anul 2012 iar cu aceasta speram sa motivam elevii ce prezinta risc de abandon scolar.   
      Asociatia Drumetii Montane este formata din tineri pasionati de munte, natura, eco-turism, protectia mediului, iar daca doriti sa faceti parte din echipa noastra ne puteti contacta via formularului de pe site-ul www.drumetiimontane.ro , unde totodata veti putea studia mai in detaliu activitatile pe care le-am desfasurat pana in prezent.

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook