Informare de Presa


Joi, 24 martie 2011 Asociatia ,,Drumetii Montane” va realiza o actiune de igienizare  in padurea din Cart. Barsesti.
Actiunea va incepe la ora 10:00, pe langa initiatorii actiunii sunt invitati si elevi de la Liceele: Grup Scolar Energetic Nr. 1, Colegiul National Ecaterina Teodoroiu.
Elevii, impreuna cu cadrele didactice se vor inarma cu saci menajeri si manusi de plastic pentru a incerca sa debaraseze padurea din Cart. Barsesti de multimea de gunoaie adunata pe timpul vremii reci cand igienizarile nu s-au face  din cauza zapezii care a acoperit aceste deseuri, ce provin in special de la turistii neatenti care au frecventat zona padurii din Cart. Barsesti.
Ulterior, sacii cu deseuri vor fi colectati de firma de salubritate a judetului Gorj, S.C. Polaris S.R.L.
Actiunea reprezinta prima dint-un astfel de lant ce se vor desfasura in judetul Gorj, sub supravegherea partenerilor mai sus amintiti, iar la igenizare sunt asteptati bineinteles toti gorjenii care doresc sa dea o mana de ajutor la strangerea de deseuri.
Pentru realizarea acestei actiuni am fost sustinuti de catre: S.C. Polaris SRL, S.C. Ch-Net S.R.L, Administratia sitului Natura 2000 Nordul Gorjului de Vest, Casa Bobo, Euro Park, Ocolul Silvic Targu Jiu, Agentia pentru Protectia Mediului.

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook