Igienizare in Muntii Baiului – Munte Verde si Curat

Igienizare in Muntii Baiului – Munte Verde si Curat


Muntii Baiului reprezinta o poarta de evadare in mijlocul naturii, apreciata si vizitata de foarte multi turisti, care aleg sa se bucure de farmecul si peisajul natural insa foarte multi nu constientizeaza ca muntele trebuie protejat.

Asociatia Alpin Club Pro-Mont Bucuresti, ca in fiecare an, organizeaza activitati de igienizare in zonele montate iar in acest an a ales Partia Clabucet din Predeal si traseele din aceasta zona turistica.

Activitatea de igenizare va avea loc in data de sambata 24 Aprilie 2021 la baza partiei Clabucet.

Alegerea acestor trasee in vederea igienizarii, nu este aleatorie, motivatia principala fiind contributia noastra la obtinerea acestei carti de vizita pentru turistii din intreaga lume.

Igienizarea zonelor montane reprezinta o componenta esentiala a vietii cotidiene actuale. Oamenii au dreptul la o viata sanatoasa, in armonie cu natura.

Activitatea de igienizare se va face in cadrul proiectului “Munte Verde si Curat” si este sustinut de catre Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresi, Centrul National de Informare si Promovare Turistica Predeal, Salvamont Predeal cat si de elevii din scolile si liceele din Predeal.

Prin acest proiect Asociatia Alpin Club Pro-Mont Bucuresti doreste promovarea unei atitudini de respect fata de mediul inconjurator, sensibilizarea turistilor pentru a proteja ecosistemele, dezvoltarea spiritului ecologic,  cercetarea, studierea, exploatarea si apararea mediului inconjurator.

Asociatia Alpin Club Pro-Mont Bucuresti crede ca va reusi sa educe turistii sa traiasca intr-un spirit verde si cu dorinta de a proteja natura, fiind un partener viabil pentru autoritatile publice, instutitiile de invatamant, custozi si administrator ai ariilor naturale protejate.

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook