Etapa a IV a FRTE - Comunicat de Presa


Muntii Leaota au rasunat in ultimul weekend din Mai din cauza energiei depuse de participanti pentru a castiga Trofeul Chemarea Muntilor. Mai mult de 28 de cluburi montane au participat intre 27-29 mai la cea de-a 4-a etapa din cadrul Federatiei Romane de Turism si Ecologie, organizata la Moeciu de Sus. Participantii din fiecare club au avut sansa sa-si dovedeasca calitatile in probele de regularitate, orientare turistica, cross montan, escalada, cultural compus din poezie, imn, muzica folk, si o piesa de teatru.
In cadrul acestei competitii echipa Gorj Team a obtinut un binemeritat loc III in cadrul Federatiei de Turism si Ecologie. Locurile obtinute pentru fiecare proba in parte au fost: Regularitate locul 5; escalada pe echipe locul 1 ; escalada individual fete : 2, 4 ,6  - locul 2 revenindu-i domnisoarei Tomoiu Oana o eleva de clasa a saptea din Baia de Fier , membra a  Clubului White Wolf; escalada baieti locul 5 si 10, orientare locul 6 baieti. La cross montan locul 1 l-a obtinut campionul national Lupulescu Daniel,  cross fete locul 5.
Cei care doresc sa participe la astfel de evenimente sunt rugati sa acceseze site-urile: www. white-wolf-club.org si www.drumetiimontane.ro
Multumim partenerilor nostrii Ch-Center Hosting, Vector di Sign, Pensiunea Casa Bobo, Euro Park Brasov, Cabana Pestera Muierilor si Agentia Happy Turism care ne sustin.
Parteneri Media: Graiu' Gorjului, Gorjeanul, Gorj Exclusiv, Adevarul de Seara, Ziarul Gorjului, Centrul de Presa.ro .

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook