Echipa Gorj Team locul 2 din 40 de echipe


Echipa Gorj Team a participat in acest weekend la etapa a V a a concursului care se desfasoara sub egida Federatiei de Turism si Ecologie, etapa numita „Montaniada – Olimpiada Muntelui” editia a IV a, organizata de Asociatia Turistica Ghizii Romaniei.
Tabara a fost amplasata la km 106 pe Transfagarasan, la acest concurs au participat peste 26 cluburi. Participantii din fiecare club au avut sansa sa-si dovedeasca calitatile in probele de regularitate, orientare turistica, cross montan, escalada, park adventure, la butoaie,la senile, 10 paie, escalada pe panou artificial, aruncarea busteanului, black wather, tir cu arcul, groapa de nisip, cultural ce presupune recitatrea unei poezii, cantarea imnului fiecarui club plus inca 3 melodii la alegere, si o sceneta cu tematica montana menita sa amuze intr-un fel sau altul audienta.
In cadrul acestei competitii echipa Gorj Team a obtinut un binemeritat loc II in cadrul Trofeului Montaniada, din 40 de echipe inscrise. Cateva din locurile obtinute pentru fiecare proba in parte: Panou fete locul 2 revenindu-i domnisoarei Tomoiu Oana o eleva de clasa a saptea din Baia de Fier, locul 1 Ecovescu Cosmin, groapa de nisip baieti – locul 5 Lupulescu Daniel, locul 5 fete – Duricu Tatiana, cros montan baieti – locul 1 Lupulescu Daniel ,cross montan fete - locul 8  Duricu Tatiana, escalada echipa – locul 1, regularitate locul 3.
Cei care doresc sa participe la astfel de evenimente sunt rugati sa acceseze site-urile: www.drumetiimontane.ro si www. white-wolf-club.org.
TOTUL SE BAZEAZA PE VOLUNTARIAT  SI NU SE PERCEP TAXE DE PARTICIPARE.
Multumim partenerilor nostrii Ch-Center Hosting si OSF Global Services Inc. care ne sustin in tot ceea ce facem.
            Parteneri Media: Graiu' Gorjului, Gorjeanul, Gorj Exclusiv, Adevarul de Seara, Ziarul Gorjului, Centrul de Presa.ro .
Va asteptam

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook