Echipa Gorj Team din nou locul 2

Echipa Gorj Team a fost prezenta in acest weekend la Trofeul Albatros, eveniment organizat in Delta Dunarii, etapa a VI a in cadrul Federatiei de Turism si Ecologie din acest an.
Tabara a fost amplasata in zona gridului Crisan – Caraorman, echipajele fiind imbarcate din debarcaderul Murghiol si transferati catre tabara. Acest eveniment s-a desfasurat pe o perioada de 4 zile, participand peste 200 persoane din toata tara.
Desi au fost 14 echipaje inscrise si bine pregatite atat din punct de vedere psihic cat si fizic, echipa Gorj Team a obtinut locul 2, punctaj acumulat din urmatoarele probe: cros montan, teste teoretice, cultural, proba surpriza, fotbal, hanbal, escalada.
            Participantii din fiecare echipa au avut sansa sa-si dovedeasca calitatile in probele de orientare turistica, cros montan, escalada, teste teoretice (flora, fauna, clima, prim-ajutor, alpinism utilitar), seara culturala (recitatrea unei poezii, cantarea imnului clubului plus inca 3 melodii la alegere, si o sceneta cu tematica montana menita sa amuze intr-un fel sau altul audienta), fotbal, hanbal, plus cateva probe surpriza.
Cei care doresc sa participe la astfel de evenimente sunt rugati sa acceseze site-urile: www.drumetiimontane.ro si www. white-wolf-club.org.
TOTUL SE BAZEAZA PE VOLUNTARIAT  SI NU SE PERCEP TAXE DE PARTICIPARE.
Multumim partenerilor nostrii Ch-Center Hosting, Optimed S.R.L, Vector di Sign, Cabana Pestera Muierilor si Agentia Happy Turism care ne sustin in tot ceea ce facem.
Parteneri Media: Graiu' Gorjului, Gorjeanul, Gorj Exclusiv, Adevarul de Seara, Ziarul Gorjului, Centrul de Presa.ro, Inspire Business, Mega Bacau, Vestic,  Sighet Online, Kron Sport.
Va asteptam