COMUNICAT DE PRESA 30.03.2011 - Plantare

Ocolul Silvic Targu Jiu sustine initiativa Asociatiei „Drumetii Montane” de a planta copaci in Localitatea Targu Jiu, intre Jiete ( la aproximativ 3km de Kaufland). Te asteptam alaturi de noi pe data de 31 Martie orele 10:00 sa plantam copaci!

Anul acesta voluntarii Asociatiei “Drumetii Montane” vor da startul la plantari de pomi in Municipiul Targu Jiu.

Sunt asteptati elevi de la Liceele : Grup Scolar Energetic Nr. 1 – coordonati de Murarita Daniel si Parvulescu Marinela; Colegiul National Ecaterina Teodoroiu – coordonati de profesorii Olaru Valentin, Valceanu Mihai, Tulpan Ofelia, Colegiul tehnic nr 2, coordonati de catre Pedagog Diaconescu Mirela si prof. Baluta Daniela vor incerca sa planteze cat mai multi  copaci posibili, speram ca vremea va tine cu noi.

Asociatia „Drumetii Montane” va organiza in fiecare primavara impreuna cu Ocolul Silvic Targu Jiu, actiuni de plantare de copaci cu implicare voluntara.

Daca doresti sa te implici poti suna la 0762325903 – Canavoiu Alexandru, presedinte Asociatia “Drumetii Montane”.

Pentru realizarea acestei actiuni am fost sustinuti de catre: Ocolul Silvic Targu Jiu, Administratia sitului Natura 2000 Nordul Gorjului de Vest,  Vector di Sign, Ch-Center Hosting .

Va asteptam