Comunicat de Presa 27.12.2011


Promovarea drumetiei montana, ca mod de petrecere a timpului liber si chiar mai mult decat atat, ca mod de cunoastere a mediului si de invatare despre cum sa ne ducem traiul intr-un mod sanatos, reprezinta preocuparea principala pentru membrii celei mai noi asociatii infiintate pe 19 Octombrie 2010 in Targu Jiu, denumita pur si simplu Asociatia Drumetii Montane.
Despre ce i-a determinat pe acestia sa se constituie intr-o asociatie si ce-si propun, daca veti dori sa fiti la curent cu actiunile lor, puteti afla accesand site-ul www.drumetiimontane.ro.
Lansarea acestuia va avea loc la sediul asociatiei (str. Sf. Dumitru nr. 19, Targu Jiu, judetul Gorj) in ziua de 1 Decembrie, la orele 18.
Cu aceasta ocazie, membrii asociatiei propun tuturor celor interesati o intalnire tematica, al carei subiect va fi Oamenii si Muntele.
Agenda intalnirii cuprinde, pe langa dezbaterile pe marginea temei prezentate, videoproiectii, muzica folk (trupa PM7) si prezentarea sponsorilor prin sprijinul carora proiectele membrilor asociatiei vor deveni fapte (Craimont Craiova , Husky CZ, Vector di Sign, SC Brandpilot Srl, SC Karpatia SRL, Sc Soriginimon Srl Motru

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook