Comunicat de Presa 21.03.2011


Organizatiile Gorjene Club Montan White Wolf Baia de Fier si Asociatia “Drumetii Montane” Targu-Jiu, au concurat sub denumirea Gorj Team la etapa a II-a a Campionatului National al Cluburilor de Turism si Ecologie din Romania, ce sa desfasurat in statiunea Baile Sacelu.
In cadrul acestei competitii sunt inscrise 17 organizatii din toata tara. Probele de concurs au fost: fotografie, grafica, caricatura, afis ecologic, slideshow si proba culturala, la aceasta proba au participat minim 2 membri din fiecare club care au cantat imnul clubului, doua melodii creatie proprie, o poezie si o piesa de teatru pe tema turism – ecologie – sport – natura.
Echipa reprezentativa a Gorjului a obtinut premiul III la proba grafica si locul VI in clasamentul general.
Turismul Sportiv este o activitate care se desfasoara atat vara cat si iarna in zone turistice din Romania.
Scopul acestor actiuni turistice si ecologice este de a antrena cat mai multi tineri in practicarea turismului si in activitati privind protejarea mediului inconjurator,  in a-si etala calitatile, fiecare in domeniul care-l avantajeaza.
Federatia Romana de Turism si Ecologie organizeaza in fiecare an un Campionat National, destinat tuturor Cluburilor de turism din Romania, cu scopul de a ridica nivelul calitativ al miscarii turistice, cultural sportive si ecologice, respect si fair play intre cluburi si membrii acestora.
Au dreptul sa participe la acest Campionat toate cluburile de turism, dar vor fi punctate si premiate in cadrul clasmentului general doar cluburile afiliate la F.R.T.E.
Organizatiile White Wolf Baia de Fier si Asociatia “Drumetii Montane” au fost sustinute de catre S.C. Ch-Net S.R.L, Administratia sitului Natura 2000 Nordul Gorjului de Vest, Agentia Happy Turism, Cabana Pestera Muierilor, Casa Bobo, Euro Park.

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook