COMUNICAT DE PRESA 20 MAI 2011

COMUNICAT DE PRESA 20 MAI 2011


Azi, 20 mai 2011 a avut loc o actiune de igienizare a raului Susita, Targu Jiu, realizata la initiativa Ligii Studentilor din Universitatea Constantin Brancusi in colaborare cu Asociatia “Drumetii Montane” si cu peste 160 de elevi, profesori din liceele: Grup Scolar Energetic Nr. 1, Colegiul Ecaterina Teodoroiu si Liceul Agricol Barsesti.
Actiunea a inceput in jurul orelor 11:00, in apropierea indicatorului “Raul Susita” iar participantii au curatat albia raului  folosind saci menajeri si manusi de plastic puse la dispozitie de S.C. Polaris Holding S.R.L. si Primaria Targu Jiu.
S-au colectat peste 200 de saci menajeri  de peturi, furculite, materiale plastice, materiale textile, resturi menajere, ba chiar si o roata de tractor si multe altele. Pentru cei ce au participat la actiune le este clar ca oamenii care vin in aceea zona sa se relaxeze la iarba verde lasa in urma o mizerie de nedescris.  Speram ca pe viitor sa nu se mai intample astfel de lucruri iar oamenii sa devina mai intelegatori in aceasta privinta.
Liga Studentilor din Universitatea Constantin Brancusi si Asociatia Drumetii Montane multumesc partenerilor: Primaria Targu Jiu, Ch-Center Hosting, Vector di Sign, cat si societatii comerciale S.C. Polaris Holding S.R.L. pentru disponibilitatea de a ne oferi materialele necesare  pentru desfasurarea actiunii dar si pentru aceea de a colecta sacii cu deseurile adunate.
Parteneri Media: Graiu' Gorjului, Gorjeanul, Gorj Exclusiv, Adevarul de Seara, Ziarul Gorjului, Centrul de Presa.ro .

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook