Caravana Dezbatere Voluntmont - Invitatie

Asociatia Drumetii Montane are placerea de a va invita la conferita “Caravana Dezbatere Voluntmont”, conferinta organizata in parteneriat cu Asociatia Pentru Dezvoltare Comunitara Nehoiu, eveniment ce se va desfasura vineri, 25 noiembrie 2011, incepand cu orele 9.30am, in sala de conferinta din Primaria Municipiului Targu Jiu.
      Teme de discutie:
- tipurile de activitati care pot fi realizate in mod profesionist de catre voluntari;
- posibilitatile de satisfacere a nevoilor locale prin intermediul acestora;
- precum si conditiile legale actuale care se impun, conditii care se vor concretiza in politici publice.
      In cadrul acestor dezbateri vor fi completate chestionare de analiza a situatiei actuale in ceea ce priveste nevoile comunitatilor respective, nivelul de implicare a ONG-urilor in rezolvarea problemelor comunitatii, modul in care autoritatile publice reusesc sa raspunda acestor nevoi pe baza resurselor interne etc.
     La aceasta conferinta sunt asteptati reprezentati ai Primariei Mun. Targu Jiu, Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Gorj, Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca a Judetului Gorj. Consiliul Judetului Gorj si Liga Studentilor din Universitatea Constantin Brancusi