Campionatul National de Orientare in Alergare, Trofeul Olteniei editia 30-a

Federatia Romana de Orientare va desfasura in perioada de 1 – 4 septembrie 2011 Campionatul National de Orientare in Alergare, Trofeul Olteniei editia 30-a. Evenimentul se va desfasura pe parcursul a 4 zile dupa cum urmeaza: Joi 1 septembrie 2011: ora 17.00 – Sprint Start desfasurat la amfiteatrul din centrul orasului Targu-Jiu, urmat de programul artistic dupa care premiere. Vineri 2 septembrie 2011: ora 10.00 - Start Medie Distanta, ora: 16.30 Sedinta de Calendar 2012. Sambata 3 septembrie 2011: Start Lunga Distanta, urmata de Festivitatea de Premiere. Duminica 4 septembrie 2011: Start Stafeta ce se desfasoara in padurea Barsesti, urmata de Festivitatea de Premiere
La acest eveniment sunt asteptate peste 400 de persoane din toata tara, tineri atleti afiliati sau nu in cadrul Federatiei Romane de Orientare.
Hartiile pe care vor alerga concurentii sunt harti noi realizate in 2010/2011, pentru SPRINT va avea o scara 1: 4.000/5m, pentru Lunga Distanta - scara 1:10.000/1:15.000/5m, pentru Medie Distanta - scara 1:10.000/5m, pentru Stafeta - scara 1:10.000/5m.
Pentru cronometrare concurentilor se va folosi sistemul electronic numit: SportIdent.
Regulamentul precum si detaliile despre desfasurarea concursului, categoriile, echipamentul obligatoriu, clasamente si premiile sunt disponibile pe site-ul www.fro.ro
Multumim partenerilor nostrii Asociatia Drumetii Montane, Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Primaria Targu Jiu, C.S.Pandurii Targu Jiu, Palatul Copiilor Targu Jiu, Eco Sport Club, Liga Studentilor din Universitatea "Constantin Brancusi"
Va asteptam cu drag.