Atentiune Antentiune... - Orientarea Turistica din cartierul Barsesti

Dulceata unor dimineti de sambata in care nu trebuie sa te trezesti sa mergi la munca sau la scoala, lenevitul in pat pana tarziu, linistea orelor…ce poate fi mai bun? Pai actiunile baietilor de la Drumetii Montane. Spre exemplu, sambata ce tocmai a trecut au sustinut un antrenament de orientare montana in padurea din cartierul Barsesti, Targu Jiu. Cine vine la aceste antrenamente si ce se intampla acolo? Vine cine vrea sa se dezmorteasca, sa se umple de voie buna si sa o dea si la altii, iar sambata aceasta 20 de curajosi  au cautat cele 5 fanioane plasate strategic in padurea din Barsesti. Tot antrenamentul a tinut 2 ore si participantii au avut parte si de o surpriza, fiind intrerupti in timpul programului de doua caprioare curioase.
Aceasta nu e singura actiune de acest tip a asociatiei. In acelasi spirit al voluntariatului, membrii mai organizeaza concursuri de fotografie, grafica, caricatura,  tabere montane si participa la diverse proiecte ecologice. Si, pentru ca a venit vorba, au in program si un concurs la sfarsitul acestei luni, ce va avea loc prin zona Moeciu de Sus, unde sunt asteptati toti cei ce iubesc muntele si carora le surade ideea de a-si petrece cateva zile la aer liber. Mai multe despre aceste concursuri si cum se poate participa ii puteti intreba pe membrii asociatiei daca intrati pe site-ul drumetiimontane.ro.
Parteneri: CH-Center Hosting , Vector di Sign, Craimont, Pensiunea Casa Bobo , Euro Park Brasov.
Parteneri Media: Graiul Gorjului, Gorjeanul, Gorj Exclusiv, Adevarul de Seara, Ziarul Gorjului, Centrul de Presa.