Proiectul Ultra Orienteering

Proiectul Ultra Orienteering


Ultra Orienteering este un proiect open-source realizat de catre Asociatia Drumetii Montane, prin voluntarii Alexandru Canavoiu si Petronel Postolache, cu ajutorul caruia se pot organiza competitii de orientare, ce se pot desfasura intr-o singura zi sau pe mai multe zile.

Aceste software-uri sunt sub licenta Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License. si nu pot fi comercializate. Puteti ajuta la dezvoltarea lor prin implicare directa sau prin trimiere de idei.

Software-ul Ultra Orienteering este folosit impreuna cu Posturile de Control care se pot realiza foarte usor folosind documentatia de pe site. Ultra Orienteering este un proiect open source.

In prezent puteti folosi un numar de maxim 14 Statii ( 1 Start , 1 Finish , 12 Posturi de Control pe teren si 1 Post de verificare si descarcare date UUID in PC ).

Fiecare post de control este programabil si poate fi modificat dupa cum doriti ( codul sursa pentru fiecare post in parte se poate descarca din sectiunea Download ). Se poate adauga si o mini-imprimanta pentru ca in final fiecare participant sa primeasca un LOG cu traseul lui.

Detalii proiect https://www.ultra-orienteering.drumetiimontane.ro/ro
Distribuie acestă activitate:

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook