Festivitatea de premiere a Campionatul National de Turism, Sportiv “Stafeta Muntilor” 2013

Festivitatea de premiere a Campionatul National de Turism, Sportiv “Stafeta Muntilor” 2013


Pentru ca fiecare campionat trebuie sa aiba si o festivitate de premiere, organizatorul onorific din acest an impreuna cu cluburile organizatoare, cat si cele care au participat anul acesta  au organizat in perioada 15-17 Noiembrie 2013 in localitatea Brezoi, judetul Valcea, Complexul Turistic VALAHIA - FESTIVITATEA DE PREMIERE A CAMPIONATULUI NATIONAL 2013 unde echipele castigatoare au fost premiate.

Tot in cadrul festivitatii au fost organizate diverse activitati: fotbal , bal mascat ( unde anul acesta tema a fost PinUP, Rock’n’Roll anii 40 – 60), table , whist.

Anul 2013 a fost unul foarte competitiv, au fost organizate 7 etape unde au participat 68 de cluburi sau grupuri de persoane, iar numarul echipelor inscrise ajunge la aproximativ 220.

Participantii au vizitat sapte zone superbe din Romania : Magura Codlei, Polovragi, Dambu Morii, Muntii Parang, Muntii Fagaras, Masivul Postavaru, Muntii Sureanu.

Probele oficiale la care acestia au participat au fost: orientare, raid montan , teste teoretice, escalada, iar fiecare club organizator putea organiza separat diverse activitati precum: proba culturala, campionat de fotbal, probe suprize, etc.Distribuie acestă activitate:

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook