Eco Junior 2018

Eco Junior 2018


Numărul școlilor înscrise în cadrul proiectului din 2018 a fost de 560 , respectiv 3000 de cadre didactice au devenit voluntari ai Asociației Drumeții Montane și au organizat diverse activități ecologice-culturale pentru a promova un stil de viață sănătos în rândul copiilor.

Părinții au înteles că implicarea extra-școlară a copilului este benefică pentru dezvoltarea lui personală și au încurajat profesorii să organizeze cât mai multe activități.

Ca în fiecare an proiectul Eco Junior este organizat de voluntari. Asociația Drumeții Montane mulțumește profesorilor și școlilor care s-au implicat și care au demonstrat că elevii sunt asemeni copiilor lor.

Proiectul Eco Junior are drept scop promovarea unei atitudini de respect față de mediul înconjurator, sensibilizarea copiilor pentru protejarea ecosistemelor, dezvoltarea spiritului ecologic, cercetarea, studierea, exploatarea și apărarea mediului și elaborarea unor programe culturale de către profesorii implicați, împreună cu voluntarii Asociației Drumeții Montane.Distribuie acestă activitate:

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook