Eco Junior 2021

Lansare Proiect Eco Junior 2021


Asociația Drumeții Montane lansează ediția cu numărul opt a proiectului național Eco Junior care s-a bucurat de un real succes datorită numărului mare de școli și profesori implicați în toți acești ani.


Proiectul Eco Junior 2021 are drept scop promovarea unei atitudini de respect față de mediul înconjurator, sensibilizarea copiilor pentru protejarea ecosistemelor, dezvoltarea spiritului ecologic, cercetarea, studierea, exploatarea și apărarea mediului și elaborarea unor programe culturale de către profesorii implicați, împreună cu voluntarii Asociației Drumeții Montane.


Asociația Drumeții Montane invită toate cadrele didactice și școlile din țară să ia parte și în acest an la cel mai mare proiect de educație ecologică din România, unde toți vor participa sub un singur nume “Eco Junior”.


Părinții au înteles că implicarea extra-școlară a copilului este benefică pentru dezvoltarea lui personală și au încurajat profesorii să organizeze cât mai multe activități.


Prin intermediul acestor activități, elevii au dobândi un set de cunoștințe ecologice și un atașament deosebit față de natură, alimentându-li-se motivația și dorința de a participa la cât mai multe activități de a menține mediul cât mai curat.


Ca în fiecare an proiectul Eco Junior este organizat de voluntari. Asociația Drumeții Montane mulțumește profesorilor și școlilor care s-au implicat în toți acești ani.


Află mai multe detalii despre proiect accesând www.ecojunior.drumetiimontane.ro 


Despre Asociația “Drumeții Montane”:


S-a nascut din dorința de a face acel CEVA despre care toți vorbim că trebuie făcut, dar niciodată nu intreprindem pasul următor... s-a nascut pe creasta Parângului, în padurile Vâlcanului și pe malurile apelor din Retezat, s-a nascut cu speranța că împreună cu voi vom fi răspunsul la întrebarea: CINE?Distribuie acest articol:

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook