Jocul educativ - succes in randul tinerilor

Jocul educativ - succes in randul tinerilor


Desi, la inceput multora li s-a parut destul de ciudat jocul, datorita intrebarilor ce erau numai  din domeniul ecoturismului romanesc, la numai  doua saptamani de la lansarea acestuia, jocul se bucura de un real succes, 116 persoana s-au inscris in joc si 7 echipe au fost create.  Asociatia Drumetii Montane a ramas uimita de stransa concurenta a persoanelor inscrise in joc.
In clasamentul jocului individual, locul 1 este ocupat de sam - cu 644 puncte, locul 2  de wonder -cu 503 puncte, iar locul 3 de cclturism -cu 463 puncte.
In clasamentul jocului pe echipe, locul 1 este ocupat de echipa PowerGirls -cu 5150 puncte, echipa formata din (danymai -cu 3178 puncte, anaisac- cu 1386 si Irina cu ..... puncte ) ; locul 2 este ocupat de echipa bucegi care are in componenta jucatorii (Caraiman -cu 4539 puncte, sfinxul cu- 461 puncte );  iar locul 3 este ocupat de echipa haipemunte ce are in componenta jucatorul ansidrei -cu 3124 puncte.
Recordul de viteza il detine jucatorul ansidrei cu 2.435 secunde.
Record cu cele mai multe raspunsuri consecutive il detine ansidrei cu 63 raspunsuri.
Recordul la cel mai activ jucator il detine Caraiman, cu aproape 2 zile  petrecute in joc.
Desi sunt doar 116 jucatori inscrisi, in cadrul jocului sunt o multime de persoane care ii incurajeaza pe ceilalti sau pur si simplu invata despre ecoturismul romanesc.
Frumusetea acestui joc consta in faptul ca fiecare dintre noi poate contribuii la completarea bazei de date cu intrebari.
Daca esti pasionat de ecoturism te asteptam in joc!
Pagina jocului www.joc.drumetiimontane.ro
  Distribuie acest articol:

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook