Baia de Fier, locul unde membrii a 2 ONG-uri se antreneaza


Dragi prieteni,
      In data de 13 – 14 mai 2011 Asociatia “Drumetii Montane” si Club Montan White Wolf s-au intalnit la Baia de Fier, Jud. Gorj pentru a decide care vor fi echipele pentru a participa la concursul “Chemarea Muntilor” din perioada 27 – 29 mai 2011, organizat de CPNT in cadrul Federatiei de Turism, Sport si Ecologie. Asociatia „Drumetii Montane” si Club Montan White Wolf participa la aceste evenimente sub numele de GORJ TEAM.
   Cei 34 de tineri care sau intalnit la Baia de Fier erau din : Bucuresti, Prahova, Brasov, Baia de Fier, Targu-Jiu. Pasionati de natura, energici, optimisti, intr-o conditie fizica extraordinara si cu o mentalitate de invingatori s-au distrat facand alpinism, orientare turistica si cross montan.
      Cei care doresc sa participe la astfel de evenimente sunt rugati sa acceseze site-ul www.drumetiimontane.ro si sa ia legatura cu un membru al asociatiei.
      Suntem sprijiniti de Ch-Center Hosting, Vector di Sign, Pensiunea Casa Bobo, Euro Park Brasov, Cabana Pestera Muierilor si Agentia Happy Turism.
Maria Vasiliu
PR Asociatia „Drumetii Montane”

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook