2012 - alt an , aceleasi teluri/scopuri/interese


Asociatia Drumetii Montane, o grupare de persoane creata pentru a ajuta la educarea societatii intr-un spirit verde isi pastreaza si astazi cu stoicism  scopul, acela de a face cat mai multe actiuni pentru a proteja natura in toate formele sale. Procesul ”imbatranirii” este ireversibil, insa poti ramane tanar  prin conservarea acelorasi scopuri, ca in cazul nostru, important este sa nu alterezi esentialul.
Am ”adoptat” sportul inca de la inceput fiind pasionati de drumetie - el a devenit una dintre prioritatile noastre fiind nelipsit din activitatile noastre. Asadar,  in perioada 20-22 iulie, 2012 organizam Festivalul Sporturilor Montane ”TRANSALPIN”, eveniment in cadrul caruia sunt organizate doua concursuri: MARATONUL ”TRANSALPIN” si TROFEUL ”JIULUI”, atat castigatorii cat si participantii la eveniment vor fi recompensati cu premii ce insumeaza peste 5000 euro, oferite de catre sponsorii nostri.
Inspirati de Festivalul Sporturilor Montane si de lipsa educatiei intr-un spirit verde am considerat ca e nevoie sa dam o mana de ajutor oamenilor oferindu-le informatii despre festival, dar si despre existenta rutei Transalpina care risca sa devina groapa de gunoi, in cele din urma am amplasat in data de 20 aprilie, 2012 in centrul Municipiului Targu Jiu un punct de informare privind Festivalul Sporturilor Montane “Transalpin”, profitand de ocazie membrii asociatiei au facut si o mica expozitie de fotografie cu peisaje ce se regasesc pe ruta “Transalpina”, astfel trecatorii au putut vedea cat de frumoase sunt locurile din aceasta zona.
Ne-am adaptat si la exigentele prezentului organizand in perioada 02 – 04 aprilie, diverse evenimente in cadrul programului Scoala Altfel, unde elevi din mai multe scoli au incercat sa descopere noi oportunitati de petrecere a timpului liber in natura participand la diverse activitati de orientare turistica, printre acestea mentionam: trasul cu sfoara, montare tabara, dar si igienizare.
Asociatia ”Drumetii Montane” a participat la diverse activitati sportive si educative in perioada 27 aprilie-2 mai,  printre care ”Cupa White Wolf”, o competitie sportive, unde participarea a fost individuala,  iar participantii s-au intrecut in orientare sportiva, cros si escalada, ”Targul pentru tineri” organizat de catre Directia Judeteana pentru Sport şi Tineret Gorj, unde  am putut  promova Festivalul Sporturilor Montane “Transalpin”si ”Crosul Tinerilor” ce s-a desfasurat pe 2 categorii: masculin si feminin,iar  castigatorii locurilor 4,5,6,7,8 au fost premiati cu carti, tricouri, brelocuri puse la dispozitie de catre sponsorii Asociatiei „Drumetii Montane”.
Asociatia Drumetii Montane este sprijinita in prezent de catre: Inscriptionari-textile.ro, TehnoPlus Industry, Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii, Goprint.ro, PromotionaleRomania.Ro, Powerball-Romania.com, JocShop.Ro, Lafarge Romania, Craimont.ro, Ibupublishing.ro, Vectords.ro, Ch-center.ro, Cupe-medalii.ro, Minorswing.ro, Televiziunea Travel Mix, Miscarea de Sanatate (Radio Romania).

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook