Gorj Team - 12 februarie – 11 noiembrie 2011

Gorj Team - 12 februarie – 11 noiembrie 2011


Scopul principal al proiectului a fost educatia ecologica a tinerilor si oferirea unor oportunitati de petrecere a timpului liber prin implicarea lor in activitati sportiv-cultural-ecologice. Tinerii au putine oportunitati de petrecere a timpului liber, fapt care ii determina sa desfasoare activitati sedentare, cu efecte nocive pe termen mediu si lung.

Prin cele 11 activitati propuse am oferit tinerilor o alternativa sanatoasa de petrecere a timpului liber, implicandu-i in activitati sportiv-cultural-ecologice organizate la nivel national. Totodata au putut sa isi dezvolte spiritul de echipa, apartenenta la grup, si atitudine de respect fata de mediul inconjurator.

Pentru ca viitorul depinde de felul in care educam tinerii este foarte important ca adolescentii sa inteleaga rolul unui mediu natural sanatos si al sportului in viata lor.

Rezultatele proiectului au fost pe masura: - cresterea numarului de persoane convinse de importanta unui mediu nepoluat si necesitatea protejarii lui, cresterea numarului adolescentilor care s-au implicat în activitatile sportiv-cultural-ecologice; premiile obtinute in cadrul concursurilor la care acestia au participat. Proiect realizat in parteneriat cu White Wolf Club.Distribuie acestă activitate:

Vreau să fiu voluntar!

Dacă ți-ai făcut un stil de viață din activitățile eco-sportiv-turistice te așteptăm alături de noi!

ÎNSCRIE-TE!

Plecăm la drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.

Facebook