Eco Junior 2015 in cadrul programului "Sa stii mai multe, sa fii mai bun!"

Proiectului Eco Junior 2015 au participat 512 unitati de invatamant ,de pe intreg teritoriul tarii, peste 1150 de profesori devenind repezentanti ai Asociatiei Drumetii Montane .

Lista scolilor inscrise pe judete: Galati 37, Bacau 32, Dambovita 33, Buzau 30, Suceava 22, Gorj 21, Neamt 21, Vrancea 20, Prahova 19, Maramures 18, Brasov 17, Iasi 17, Mures 17, Arges 16, Bucuresti 16, Teleorman 13, Timis 13, Constanta 12, Vaslui 12, Olt 10, Satu Mare 8, Bistrita-Nasaud 7, Braila 6, Dolj 6, Hunedoara 6, Ilfov 6, Mehedinti 6, Botosani 5, Calarasi 5, Caras-Severin 5, Cluj 5, Harghita 5, Ialomita 5, Salaj 5, Sibiu 5, Alba 4, Bihor 4, Covasna 4, Tulcea 4, Valcea 4, Giurgiu 3, Pitesti 2, Pascani 1, Roman 1, Slobozia 1

Proiectul Eco Junior 2015 este organizat, ca in fiecare an, de voluntari. Multumim profesorilor care s-au implicat in acest proiect si care au demonstrat ca elevii lor sunt asemeni copiilor lor.