Asociatia Drumetii Montane a participat la evenimentul Iarna pe Ulita 2015

Asociatia „Drumetii Montane” a participat in perioada 13 – 15 februarie la evenimentul „ Iarna pe Ulita”,  organizat de catre Asociatia de Turism Gaska Bucuresti.
 
Organizatorii au ales ca, in acest an, evenimentul sa se desfasoare in Calimanesti – Caciulata din Judetul Valcea.
 
Ziua de vineri a fost  momentul  in care ne-am cunoscut unii cu altii, unde organizatorii ne-au prezentat programul pentru weekend dupa care am trecut la prima proba, proba de slideshow, iar fiecare grup a prezentat un set de minim 30 fotografii cu tematica montana.
 
Ziua de Sambata, a adus multa asteptata proba de orientare surpiza, unde fiecare echipa a primit o foaie de hartie cu un set lung de ghicitori, ce trebuiau dezlegate pentru a obtine puncte.
 
In drumul nostru in aflarea raspunsurilor la ghicitori am dat si de probe supriza, precum : trecerea unui pod ca un spion printre clopotei, trecerea printre bidoane fara a le atinge, unde doi participantii erau legati la ochi si ghidati de cel de-al treilea. Pentru fiecare proba trecuta cu bine, echipa primea puncte in plus.
 
Rezolvand ghicitorile, participantii au vizitat astfel aproape toate obiectivele turistice din Calimanesti - Caciulata.
 
Cea mai grea proba la care primeai foarte multe puncte, a fost aceea de a convinge un localnic sa iti zica un banc, iar tu sa il filmezi. O proba la care cu greu gaseai o astfel de persoana.
 
O alta proba care a facut senzatie a fost aceea de a face o poza cu trei palarii. Toti negustorii din Calimanesti si Caciulata stiau de noi, multi dintre ei cand ne vedeau ca citeam o foaie de hartie ne spuneau: Vreti sa faceti poza cu palariile sau cautati izvorul I si II ?
 
A fost o experienta unica si foarte antrenanta.
 
Sambata seara am avut petrecerea in pijamale unde s-a cantat si s-a dansat pana in zori.
 
Ziua de duminica a fost cea a premierii, unde cei mai meritosi dintre noi au fost premiati de catre organizatori.
 
Asociatia Drumetii Montane este sustinuta in prezent de catre www.ch-center.ro