Scoala Altfel 02 – 04 aprilie

Luni, 02 aprilie, peste 150 de elevi din Scoala Generala Nr. 1 Motru au participat la diverse activitati de orientare turistica, printre acestea mentionam: trasul cu sfoara, montare tabara, eveniment ce s-a desfasurat in padurea din apropierea Manastirii Tismana. Pe langa aceste activitati, membrii Asociatei “Drumetii Montane” au prezentat echipamentul necesar unei drumetii montane.
Marti, 03 aprilie, peste 80 de elevi din Scoala Generala Voievod Litovoi, din Targu Jiu au participat la o activitate de orientare turistica ce s-a desfasurat in incinta scolii. Tot in data de 03 aprilie, Asociatia Drumetii Montane a organizat o activitate de orientare turistica in padurea din Cart. Barsesti, unde peste 30 de elevi din cadrul Colegiului National Spiru Haret- Targu Jiu au incercat sa descopere noi oportunitati de petrecere a timpului liber in natura.
Miercuri, 04 aprilie, Asociatia Drumetii Montane insotita de un grup format din 120 de elevi din cadrul Grupului Scolar Energetic- Targu Jiu au igienizat zona Str. Muncii din Mun. Targu Jiu, eveniment organizat in colaborare cu Ocolului Silvic – Targu Jiu, Polaris M Holding - Targu Jiu si Consiliul Elevilor din Energetic.