2017

Modificare Software pentru Campionatul National de Turism, Sportv "Stafeta Muntilor" 2017

Ca in fiecare an Asociatia Drumetii Montane actualizeaza software-ul pentru calculare clasamente in cadrul  Campionatul National de Turism, Sportv "Stafeta Muntilor", software-ul este folosit de catre organizatorii etapelor.

Mai multe detalii despre Stafeta Muntilor si cum puteti descareca software-ul gasiti pe www.stafetamuntilor.ro

 

Iarna pe Ulita 2017

Asociatia „Drumetii Montane” a participat in perioada 24 – 26 februarie la evenimentul „ Iarna pe Ulita”,  organizat de catre Asociatia de Turism Gaska Bucuresti. Organizatorii au ales ca, in acest an, evenimentul sa se desfasoare in Sărata Monteoru.

Probe: afiș ecoligic, fotografie, slide-show, concurs de dans, orientare turistica, drumetie.

 

Proiectul Ultra Orienteering

Ultra Orienteering este un proiect open-source realizat de catre Asociatia Drumetii Montane, prin voluntarii Alexandru Canavoiu si Petronel Postolache, cu ajutorul caruia se pot organiza competitii de orientare, ce se pot desfasura intr-o singura zi sau pe mai multe zile.

Aceste software-uri sunt sub licenta Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License. si nu pot fi comercializate. Puteti ajuta la dezvoltarea lor prin implicare directa sau prin trimiere de idei.

Lansarea Proiectului Eco Junior 2017

Anul acesta, 591 de instituții de învățământ din România vor participa la proiectul ECO JUNIOR 2017, în care aproximativ 3000 de cadre didactice, împreună cu voluntarii Asociației Drumeții Montane, vor organiza acțiuni de promovare a mediului înconjurător și a unui stil de viață sănătos în rândul copiilor.

Copiii implicați în Eco Junior 2017 vor participa, pe echipe, la activități specifice, în funcție de vârsta lor, și vor învăța lucrul în echipă, să se sprijine unul pe altul, să socialieze și să dobândească abilități caracteristice.