2015

Campionatul National de Turism Sportiv "Stafeta Muntilor" - mai - septembrie 2015

Campionatul Stafeta Muntilor s-a desfasurat in acest an pe parcursul a 9 etape unde Asociatia Drumetii Montane a participat doar la 7.

Locații vizitate: Muntii Macin, Muntii Bucegi, Muntii Capatanii, Muntii Fagaras, Muntii Cozia, Muntii Cernei, Muntii Piatra Craiului.

În cadrul campionatului Ștafeta Munților 2015 sau organizat 2 tipuri de etape: MASTER și CHALLENGE.

 

Software pentru Campionatul National de Turism “Stafeta Muntilor”

Campionatul Național de Turism Sportiv Ștafeta Munților are la bază un regulament bine definit în vederea calculării clasamentelor în funcție de categoria aleasă și probele de concurs la care participă concurenții.

De aceea, Asociația Drumeții Montane prin intermediul proiectului MarketingRomania.ro, ajutată de voluntarii Sergiu Valentin Vlad și Alexandru Cănăvoiu, a realizat pentru această competiție un soft care să ajute organizatorul de etapă să calculeze mai ușor clasamentele.

Iarna pe Ulita 2015

Asociatia „Drumetii Montane” a participat in perioada 13 – 15 februarie la evenimentul „ Iarna pe Ulita”,  organizat de catre Asociatia de Turism Gaska Bucuresti. Organizatorii au ales ca, in acest an, evenimentul sa se desfasoare in Calimanesti – Caciulata din Judetul Valcea.
Ziua de Sambata, a adus multa asteptata proba de orientare surpiza, unde fiecare echipa a primit o foaie de hartie cu un set lung de ghicitori, ce trebuiau dezlegate pentru a obtine puncte.