Noutati

Societatea Exploratorilor organizează cea de-a II-a ediție a Concursului de Explorare Urbană

Buzău – 21 septembrie 2019: Societatea Exploratorilor organizează pe data de 21 septembrie cea de-a II-a ediție a Concursului de Explorare Urbană, concurs de orientare adresat tuturor iubitorilor de activități în aer liber ce se desfășoară în Parcul Alexandru Marghiloman din Buzau. Evenimentul stimulează abilitățile de organizare, de coordonare și mai ales de cooperare ale concurenților, provocându-i să dezlege pe parcursul unui itinerar ghicitori, să se orienteze folosind busola și să rezolve jocuri pentru a acumula puncte.

În pași de dans mai aproape unii de alții

Și în anul școlar 2019- 2020, Grădinița cu Program Prelungit nr.1 Năsăud derulează proiectul educațional intitulat ”Zâmbește-mi, am atâtea să-ți spun!”. Este a doua ediție a acestui parteneriat părinți- copii- educatoare și este inclus în Calendarul Activităților Educative Județene (CAEJ) al ISJ BN, în categoria Sensibilizare și exprimare culturală, poziția 3.

Copiii sunt la ora actuală o armă puternică pentru a schimba lumea în bine!

Asociația Drumeții Montane lansează ediția cu numărul șase a proiectului național Eco Junior care s-a bucurat de un real succes datorită numărului mare de școli și profesori implicați în toți acești ani.

Proiectul Eco Junior are drept scop promovarea unei atitudini de respect față de mediul înconjurator, sensibilizarea copiilor pentru protejarea ecosistemelor, dezvoltarea spiritului ecologic, cercetarea, studierea, exploatarea și apărarea mediului și elaborarea unor programe culturale de către profesorii implicați, împreună cu voluntarii Asociației Drumeții Montane.

Targul de Turism al Olteniei editia a IV-a 8-10 martie 2019 - Cel putin 12 motive sa participi la Targul de Turism al Olteniei

Intre 8 si 10 martie  2019  se va desfasura la Craiova editia a IV-a  Targului de Turism  al Olteniei, cel mai mare eveniment din Oltenia dedicat industriei turismului.Targul de Turism al Olteniei va reuni in special expozanti din regiunea Olteniei si din intreaga tara, dar, totodata, vor fi invitati si expozanti din strainatate.
Targul doreste promovarea zonelor de atractie turistica si a serviciilor din acesta regiune a Romaniei, organizarea de conferinte si dezbateri cu subiecte ce tin de dezvoltarea turismului regional.

Etapa a II-a - Trofeul Zimbrilor - Editia a IX-a - 6 - 8 iulie 2018 – Muntii Leaota

Dragi prieteni muntomani, avem deosebita placere de a va invita sa participati, la etapa a II-a din cadrul STAFETEI MUNTILOR 2018, organizata de Zimbrul Carpatin Pitesti!
Ca in fiecare an v-am pregatit un concurs cu interesant si cum suntem in anul Centenarului, am cautat un Varf al Unirii, care sa uneasca dintr-o privire toate masivele muntoase. Bine nu sunt chiar toate, dar in zi senina veti putea vedea de pe varf 5 lanturi montane!

Trofeul Jnepenilor deschide Campionatul „Ștafeta Munților” - Vârtop, Parcul Natural Apuseni

București – 10 mai 2018: Asociația montană Jnepenii organizează în perioada 22-24 iunie cea de-a IV-a ediție a Trofeului Jnepenilor, competiție sportivă adresată tuturor iubitorilor de natură. Trofeul Jnepenilor se desfășoară în jurul satului de vacanță Vârtop, din Parcul Natural Apuseni, județul Bihor și este prima etapă din Campionatului Național de Turism Sportiv „Ștafeta Munților” 2018.

Trofeul “PRO-MONT” debuteaza in Anul Centenarului

Asociatia Alpin Club PRO-MONT Bucuresti  organizeaza in perioada 03-05 August 2018 in Masivul Piatra Mare prima editie a Trofeului “PRO-MONT” si Etapa a IV- a din cadrul Campionatului National de Turism Sportiv “Stafeta Muntilor”. Editia 2018 se desfasoara sub deviza “FII EROU PENTRU EROI”, in cadrul Festivalului Muntelui 2018 care are loc in Orasul martir Predeal.

Zâmbește-mi, am atâtea să-ți spun!

Grădinița cu Program Prelungit nr.1 Năsăud derulează în acest  an școlar un proiect educațional intitulat ”Zâmbește-mi, am atâtea să-ți spun!”. Este un proiect derulat prin participarea părinților, copiilor preșcolari și educatoarelor  în cadrul unor ateliere, cu tematică diferită.

Primul atelier  ”În pași de dans mai aproape unii de alții” s-a desfășurat în perioada ianuarie – martie 2018 și au fost vizate minimum 3 ședințe de dans. Participanții (părinții și copiii acetora) au filmat un videoclip care a intrat în concursul din data de 23 martie 2018.

Etapa a IV-a - TROFEUL “PRO-MONT” 03 – 05 August 2018 Masivul Piatra Mare “FII EROU PENTRU EROI”

Sub egida “FII EROU PENTRU EROI”, in cadrul Festivalului Muntelui 2018 care are loc in Orasul martir Predeal, Asociaţia Alpin Club PRO-MONT Bucuresti vă invită la prima ediţie a Trofeului “PRO-MONT” si Etapa a IV- a din cadrul Campionatului Naţional de Turism Sportiv “Ştafeta Munţilor”, ediţia 2018, etapa organizata in perioada 03-05 August 2018 in masivul Piatra Mar

Zâmbește-mi, am atâtea să-ți spun!

Grădinița cu Program Prelungit nr.1 Năsăud are plăcerea de a vă invita să participați alături de cadrele didactice din această unitate la un proiect educațional intitulat ”Zâmbește-mi, am atâtea să-ți spun!”, proiect derulat prin participarea părinților, preșcolarilor și educatoarelor în cadrul unor ateliere de lucru. Proiectul este aprobat de ISJ BN şi inclus în Calendarul Activităţilor Educative Judeţene în programul SENSIBILIZARE ŞI EXPRIMARE CULTURALĂ.

Pagini