Noutati

Etapa a IV-a din cadrul Stafeta Muntilor 2017 se desfasoara în Muntii Bucegi

Asociatia de Turism Gaska Bucuresti organizeaza în perioada 21 - 23 iulie 2017, în Muntii Bucegi, cea de-a patra editie a concursului de turism sportiv "Trofeul Muntilor". Competitia, pe echipe, este si cea de-a patra etapa din acest an în cadrul Campionatului National de Turism Sportiv – Stafeta Muntilor.

Concurentii vor lua startul de pe Platoul Padina, judetul Dambovita, si vor avea de parcurs urmatoarele probe: raid montan (parcurgerea într-un anumit interval de timp a unui traseu montan din zona),  orientare turistica, escalada, cultural, probe surpriza.

Etapa a IV-a - TROFEUL MUNTILOR - 21 – 23 iulie 2017 – Parcul National Bucegi

Asociaţia de Turism Gaşka Bucureşti vă invită la cea de-a patra ediţie a “Trofeului Munţilor” Etapa a IV-a în cadrul Campionatului Naţional de Turism Sportiv – Ştafeta Munţilor, ediţia 2017 21-23 iulie 2017 – Parcul Natural Bucegi
     Trofeul Munţilor se adresează atât membrilor cluburilor participante în cadrul Campionatului de Turism Sportiv – Ştafeta Munţilor cât şi altor persoane care se vor putea organiza în echipe, participând alături de cluburi, beneficiind de aceleaşi activităţi.

Etapa a III-a - TROFEUL ZIMBRILOR - Editia a VIII-a 7 – 9 iulie 2017 – Muntii Iezer Papusa

Dragi prieteni muntomani, avem deosebita placere de a va invita sa participati, la etapa a III-a din cadrul STAFETEI MUNTILOR 2017, organizata de Zimbrul Carpatin Pitesti!

Ca in fiecare an v-am pregatit un concurs cu probe antrenante si solicitante, ca doar trebuie sa simtiti ca sunteti la un concurs. In acest an va vom urca doar pana la 2.393 m, tocmai pe Varful Papusa.

La acest concurs de tip Outdoor Challenge pot participa toate cluburile si asociatiile de turism si ecologie din tara, afiliate sau neafiliate la Campionatul Stafeta Muntilor.

Prima etapa din Stafeta Muntilor din acest an are loc in Masivul Ceahlau

Concursurile de turism montan din cadrul Campionatului National de Turism Sportiv Stafeta Muntilor din acest an vor debuta in luna mai si se vor incheia in luna septembrie, existand sapte etape si o festivitate de premiere.

Asociatia de Turism Montan Hai pe Munte! Iasi organizeaza in perioada 26-28 mai 2017, in Masivul Ceahlau, prima etapa a Campionatului National de Turism Sportiv "Stafeta Muntilor" 2017, sub numele de Trofeul „Hai pe Munte!”

Etapa a I-a - Trofeul “HAI PE MUNTE!“ - Editia I - in Parcul National Ceahlau 26 - 28 mai 2017

Asociatia de Turism Montan Hai pe Munte! Iasi in parteneriat cu Administratia Parcului National Ceahlau, Salvamont Neamt si S.C. Schubert & Franzke S.R.L. va invita sa participati in perioada 26-28 mai 2017 la prima editie a

TROFEULUI HAI PE MUNTE!

ce se va desfasura in Parcul National Ceahlau si va fi prima etapa in cadrul Campionatului National de Turism Sportiv STAFETA MUNTILOR, editia 2017.

Număr record de instituții de învățământ înscrise în proiectul ECO JUNIOR 2017

Anul acesta, 591 de instituții de învățământ din România vor participa la proiectul ECO JUNIOR 2017, în care aproximativ 3000 de cadre didactice, împreună cu voluntarii Asociației Drumeții Montane, vor organiza acțiuni de promovare a mediului înconjurător și a unui stil de viață sănătos în rândul copiilor.

Copiii implicați în Eco Junior 2017 vor participa, pe echipe, la activități specifice, în funcție de vârsta lor, și vor învăța lucrul în echipă, să se sprijine unul pe altul, să socialieze și să dobândească abilități caracteristice.

Iarna pe Ulita - 24 - 26 februarie 2017 - in statiunea Sarata Monteoru – Hotel Ceres

Dragi prieteni, Vă invităm alaturi de noi intr-o nouă aventură plina de surprize.
Asociaţia de Turism Gaşka Bucureşti organizează în perioada 24 - 26 februarie 2017, în staţiunea Sărata Monteoru – Hotel Ceres cea de-a III a ediţie de concursuri în cabană denumită IARNA PE ULITA.

24 februarie 2017

Pentru un viitor verde!

Promovarea drumeției montane, ca mod de petrecere a timpului liber și chiar mai mult decât atât, ca mod de cunoaștere a mediului și de învățare despre cum să ne ducem traiul într-un mod sănătos, cât și realizarea de proiecte diverse pe diverse teme unde tinerii învață despre ecologie, marketing, software și web development, reprezintă preocupări ale membrilor și voluntarilor Asociației Drumeții Montane, ce a fost înființată în anul 2010.

Pagini