Noutati

Etapa a II-a - Trofeul Zimbrilor - Editia a IX-a - 6 - 8 iulie 2018 – Muntii Leaota

Dragi prieteni muntomani, avem deosebita placere de a va invita sa participati, la etapa a II-a din cadrul STAFETEI MUNTILOR 2018, organizata de Zimbrul Carpatin Pitesti!
Ca in fiecare an v-am pregatit un concurs cu interesant si cum suntem in anul Centenarului, am cautat un Varf al Unirii, care sa uneasca dintr-o privire toate masivele muntoase. Bine nu sunt chiar toate, dar in zi senina veti putea vedea de pe varf 5 lanturi montane!

Trofeul Jnepenilor deschide Campionatul „Ștafeta Munților” - Vârtop, Parcul Natural Apuseni

București – 10 mai 2018: Asociația montană Jnepenii organizează în perioada 22-24 iunie cea de-a IV-a ediție a Trofeului Jnepenilor, competiție sportivă adresată tuturor iubitorilor de natură. Trofeul Jnepenilor se desfășoară în jurul satului de vacanță Vârtop, din Parcul Natural Apuseni, județul Bihor și este prima etapă din Campionatului Național de Turism Sportiv „Ștafeta Munților” 2018.

Trofeul “PRO-MONT” debuteaza in Anul Centenarului

Asociatia Alpin Club PRO-MONT Bucuresti  organizeaza in perioada 03-05 August 2018 in Masivul Piatra Mare prima editie a Trofeului “PRO-MONT” si Etapa a IV- a din cadrul Campionatului National de Turism Sportiv “Stafeta Muntilor”. Editia 2018 se desfasoara sub deviza “FII EROU PENTRU EROI”, in cadrul Festivalului Muntelui 2018 care are loc in Orasul martir Predeal.

Zâmbește-mi, am atâtea să-ți spun!

Grădinița cu Program Prelungit nr.1 Năsăud derulează în acest  an școlar un proiect educațional intitulat ”Zâmbește-mi, am atâtea să-ți spun!”. Este un proiect derulat prin participarea părinților, copiilor preșcolari și educatoarelor  în cadrul unor ateliere, cu tematică diferită.

Primul atelier  ”În pași de dans mai aproape unii de alții” s-a desfășurat în perioada ianuarie – martie 2018 și au fost vizate minimum 3 ședințe de dans. Participanții (părinții și copiii acetora) au filmat un videoclip care a intrat în concursul din data de 23 martie 2018.

Etapa a IV-a - TROFEUL “PRO-MONT” 03 – 05 August 2018 Masivul Piatra Mare “FII EROU PENTRU EROI”

Sub egida “FII EROU PENTRU EROI”, in cadrul Festivalului Muntelui 2018 care are loc in Orasul martir Predeal, Asociaţia Alpin Club PRO-MONT Bucuresti vă invită la prima ediţie a Trofeului “PRO-MONT” si Etapa a IV- a din cadrul Campionatului Naţional de Turism Sportiv “Ştafeta Munţilor”, ediţia 2018, etapa organizata in perioada 03-05 August 2018 in masivul Piatra Mar

Zâmbește-mi, am atâtea să-ți spun!

Grădinița cu Program Prelungit nr.1 Năsăud are plăcerea de a vă invita să participați alături de cadrele didactice din această unitate la un proiect educațional intitulat ”Zâmbește-mi, am atâtea să-ți spun!”, proiect derulat prin participarea părinților, preșcolarilor și educatoarelor în cadrul unor ateliere de lucru. Proiectul este aprobat de ISJ BN şi inclus în Calendarul Activităţilor Educative Judeţene în programul SENSIBILIZARE ŞI EXPRIMARE CULTURALĂ.

Descopera si redescopera traseele din Masivul Parang cu Stafeta Muntilor

In perioada 1-3 septembrie  2017 Asociatia schi turism montan Pro-Parang va organiza in cadrul Campionatului National de Turism Sportiv ,,Stafeta Muntilor” etapa a VII-a si ultima din  acest an competitional.

Locul de desfasurare este masivul Parang unde sunt asteptati toti cei care doresc sa redescopere frumusetile tarii noastre prin turism, sport si ecologie.

Tabara va fi organizata la Cabana Groapa Seaca, amplasata la 18 km de municipiul Petrosani pe DN7A.

Etapa a VII-a „TROFEUL PRO-PARÂNG” - 1-3 septembrie 2017 - Munții Parâng

Asociația schi turism montan Pro-Parâng Petroșani vă invită la cea de-a treia ediție a ,,Trofeului Pro-Parâng”, etapa a VII-a în cadrul Campionatului Național de Turism Sportiv ,,Ștafeta Munților”.

Competiția se adresează cluburilor și asociațiilor de sport, turism, ecologie din țară afiliate sau nu la campionat, precum și tuturor iubitorilor de sport și drumeție care pot forma o echipă și doresc să participe.

Perioada de desfășurare :

Vineri 1 septembrie orele14.00 - duminică 3 septembrie orele 12.00.

Paseste în tinutul de basm, Masivul Retezat!

A venit timpul sa pasim în tinutul povestilor fascinante, despre primii oameni ai retezatului, lacuri, flacai viteji, domnite suave, haiduci, zmei înaripati, dinozauri pitici si chiar uriasi…. savureaza tot ce te înconjoara si vei fi un castigator!

În perioada 4 – 6 august va avea loc cea de-a cincea etapa a Campionatului National de Turism Montan “Stafeta Muntilor”, Trofeul Via-Retezat  organizata de catre Asociatia de turism montan Via-Retezat în Parcul National Retezat.

„Trofeul Muntilor” un eveniment ce are ca scop promovarea turismului romanesc!

Anul acesta, „Trofeul Muntilor”, organizat de Asociatia de Turism „Gaska” Bucuresti, reprezentand etapa a IV-a din cadrul Campionatului National de Turism Sportiv “Stafeta Muntilor”, a adus la start peste 100 de echipe.

Evenimentul s-a desfasurat in Muntii Bucegi, in zona Padina, adunand peste 500 de persoane din intreaga tara.

Cu ocazia acestui eveniment organizatorii au promovat frumusetea zonei Padina si sportul in randul participantilor.

Pagini